Despre mine

Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depășească diverse stări sau situații cu care se confruntă în evoluția personală și profesională, valorificând și dezvoltând potențialul și resursele proprii.

Specialistul în consiliere pentru dezvoltare personală îi susține pe clienți în investigarea situațiilor problemă și facilitează explorarea soluțiilor pentru reglarea eventualelor blocaje din plan personal, familial și în relațiile socio-profesionale cauzate de factori perturbatori, printre care: multiplele responsabilități asumate în familie și societate, volumul și complexitatea activităților desfășurate, imprevizibilitatea noilor situații, dinamica schimbărilor și nevoia continuă de adaptare în diverse contexte, presiunea informațională etc.

Trăim într-o lume în care nevoia de sens este foarte acută. Pe cât de mult ne împrăștiem în cunoaștere, în posesie, în control, pe atât avem nevoie mai mult să găsim un sens lucrurilor și însăși vieții. Ființa noastră e însetată de Sens. Activitățile mele vin să te ajute să-l descoperi și să-l urmărești în diversele domenii ale vieții tale.

Fiecare persoană și fiecare echipă este unică, iar găsirea unei modalități de a echilibra nevoile poate fi o provocare.

Pasiunea mea: a fi alături de ceilalți pentru a-i ajuta în descoperirea și folosirea calităților personale, precum și a zonelor care necesită îmbunătățiri în vederea atingerii succesului, așa cum îl vede fiecare.

Abilitatea mea de a privi provocările din mai multe perspective este o caracteristică ce îi ajută pe clienți să găsească sens, motivație și entuziasm în atingerea scopurilor la care au visat.

Mă recomandă studiile pe care le-am făcut sub îndrumarea unor oameni de excepție la Facultatea de Teologie-Asistență Socială, Masterul de Terapii de Cuplu și Familie, Formarea în Psihoterapie sistemică de familie și cuplu și studiile doctorale în domeniul satisfacției maritale la Facultatea de Psihologie, Universitatea „Al. I. Cuza”-Iași, dar și experiența de 10 ani în organizarea și coordonarea de seminarii în țară și în străinătate.

Cred că viața pe care o trăim poate fi viețuită în mod intențional, asumat, spre împlinirea unei chemări pe care fiecare o avem personal. Descoperim această chemare atunci când ne regăsim și ne aliniem cu noi înșine, atunci când devenim congruenți spirit-minte-inimă.
Știu că ești important/ă, valoros/valoroasă, știu că ești esențial/ă pentru lume.
Știu că relațiile tale sunt importante și cu sens.
Știu că unele persoane, chiar dacă au știut aceste lucruri cândva, aproape că au uitat. Și atunci, ne întâlnim.

Te ajut, te învăț și sunt alături de tine, prin intermediul seminariilor, taberelor, sau în întâlniri individuale de dezvoltare personală, pentru ca tu să reușești:

  • să-ți aduci aminte că viața ta are sens
  • că meriți să fii iubit/-ă
  • că meriți să ai o relație frumoasă, armonioasă cu partenerul/-a
  • că poți avea o relație minunată cu copiii
  • să-ți regăsești și să-ți dezvolți feminitatea, dacă ești femeie
  • dacă ești bărbat, să te regăsești în masculinitatea ta
  • să te împaci cu trecutul tău și al generațiilor anterioare
  • să deblochezi piedicile care stau în calea dezvoltării profesionale
  • să abandonezi tiparele de eșec

Mă bucur că ești și că mă faci părtașă la strălucirea ta.

 

 

Cristina Sturzuhttps://scontent.fotp5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/61840068_635794550223192_4872061968296443904_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ohc=tHponuRQDzMAX9RwB4l&_nc_ht=scontent.fotp5-1.fna&_nc_tp=6&oh=903460323aec3b1d69c81cb287061c27&oe=5EC7102A

Consilier dezvoltare personală individuală, de cuplu și familie
Trainer
Psihoterapeut în formare (terapie sistemică de familie și cuplu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s