Cum să deschizi un cont doTERRA în 8 pași

Începutul experienței cu uleiurile esențiale poate fi începutul unui nou stil de viață. Benefice atât la nivel fizic cât și mental și emoțional, datorită faptului să sunt naturale, ele ajută în menținerea stării de bine asociate stării de sănătate. Uleiurile doTERRA permit utilizatorului să personalizeze experiența în funcție de dorințele și nevoile sale specifice. Unele uleiuri esențiale au proprietăți calmante, de tonifiere și stabilizare, în timp ce altele sunt cunoscute ca fiind energizante, revigorante, asigurând senzație de căldură sau reînnoire. Unele sunt utile pentru detoxifiere sau purificare, în timp ce altele asigură o senzație calmantă pentru piele. Aroma uleiurilor esențiale poate, de asemenea, crea o reacție chimică la nivel cerebral, generând emoții și reacții interne.

Pașii de urmat pentru înscriere: 

1.Dă click pe linkul de mai jos și alege limba, continentul și țara.

2. După cum vezi, ai ajuns la pagina în care ești invitat/ă să selectezi modul în care dorești să achiziționezi produse. Te sfătuiesc să bifezi WHOLESALE CUSTOMER/CONSUMATOR (vei putea să schimbi opțiunea ulterior dacă vrei).

3. Completează câmpurile cu informații personale, de contact și adresa de livrare. La SPONSOR și ENROLLER va apărea automat numele și ID-ul meu. Dacă nu apare numele sau ID-ul următor, introdu ID-ul 9135199 si apasa VERIFY pentru a confirma ca este într-adevăr ID-ul meu. Completează doar câmpurile obligatorii. Nu folosi diacritice sau cratime, deoarece îți va da eroare.

4. Apoi ai două variante

a) înregistrează-te plătind o taxă (aprox. 23 euro), iar apoi îți poți achiziționa uleiurile dorite la preț mai mic (engros/wholesale); 

b) înregistrează-te alegând un kit de înscriere (enrollment kit), care este mult mai avantajos din punct de vedere financiar. În cazul kit-urilor, așa cum am menționat mai sus, taxa de înscriere de 23 de euro este inclusă în prețul acestora iar produsele din kit sunt la un preț mai mic decât dacă ar fi achiziționate individual. De exemplu, în cazul kitului Home Essentials (pe care îl recomand, l-am achiziționat și eu și sunt foarte mulțumită – folosindu-l în toate modurile recomandate, e bine-venit să ai sticluțe de 15 ml în loc de 5 ml)  economisești aproximativ 90 de euro și vine și cu un difuzor cadou.

Dacă vrei să alegi un kit mai potrivit pentru tine, găsești informații suplimentare accesând butonul de mai jos. Totuși, dacă tot nu te hotărăști asupra unui kit, îmi poți scrie pe mail și te ajut cu drag.

5. Verifică apoi comanda. Da click pe “Vizualizati Totaluri” pentru a vedea prețul final, cu transportul inclus. La transport, poți alege varianta priority sau standard. Cea standard se livrează (cel puțin în cazul meu, în Iași) în 3 zile.

6. Da click pe butonul “Procesați comanda acum și continuați”

7. Introdu datele cardului. Numărul cardului se introduce fără spații, iar anul expirării se introduce cu toate cele 4 cifre. Codul de siguranță este cel de pe verso-ul cardului – cele 3 cifre.

8. Finalizează comanda. Tocmai ți-ai creat propriul cont Doterra. În minutele următoare vei primi un mail cu datele de cont (ID și parola).

Felicitări ! Urmează să te bucuri de beneficiile acestor minunate esențe din natură !

Vei primi un e-mail de bun venit de la mine și acces la toate grupurile de suport și informare dar și la programele educaționale pe care le cunosc. Ești pregătit/ă ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s