Termeni și Condiții de Utilizare

Termeni și Condiții de Utilizare ale site-ului elenacristina.net

Prin accesarea și utilizarea https://elenacristina.net ești de acord cu termenii și condițiile precizate mai jos.

CATEGORII DE UTILIZATORI

Vizitatori:

a). Neînregistrați – pot accesa paginile site-ului și pot vizualiza conținutul încărcat de autori și informații despre concursurile active ale partenerilor, dar nu pot înscrie conținut pe elenacristina.net

b). Înregistrați – aceștia se conectează utilizând contul de pe site sau de pe platforme terțe (Facebook, Google)  sau completează un formular cu datele de identificare personale, în baza cărora vor obține datele de autentificare pe site-ul elenacristina.net. Utilizatorii înregistrați pot încărca conținut pe elenacristina.net, se pot înscrie în concursurile organizate de elenacristina.net sau de parteneri.

În contul utilizatorului se pot actualiza datele personale, se poate vizualiza, edita sau șterge conținutul încărcat pe elenacristina.net, se pot vedea statistici sau informații referitoare la evenimentele la care utilizatorul s-a înscris.

Prin folosirea site-ului elenacristina.net utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei de acces, ca și pentru toate activitățile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, aceștia înțeleg să răspundă pentru orice daune produse site-ului elenacristina.net sau deținătorilor legali ai acestuia, în conformitate cu legile în vigoare.

Informațiile furnizate la înregistrarea în site-ul elenacristina.net va permite să identifice utilizatorii serviciilor sale, să contacteze vizitatorii pentru probleme de relații cu clienții, să ofere periodic informări despre oferta comercială, despre funcțiile noi ale acestuia, despre promoții și campanii promoționale, despre oferte de sărbători ca și orice alte noutăți legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii înregistrați sau nu, au la dispoziție gratuit opțiunea de dezabonare accesând link-ul din newsletter destinat dezabonării.

Înregistrarea unui utilizator persoană fizică în site-ul elenacristina.net se face după acordul scris al elenacristina.net și presupune acordul explicit și neechivoc privind înregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de către elenacristina.net, în condițiile stipulate de Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și a Legii 506/2004.

Conform acestora, aveți dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site sau pe adresa de e-mail sturzucristina@outlook.com.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR ȘI DREPTURI INTELECTUALE

Toate informațiile, graficele și alte materiale publicate pe https://elenacristina.net sunt deținute de elenacristina.net și de contribuitorii website-ului și sunt protejate de Legea drepturilor de autor nr 8/1996, actualizată în 2014.

elenacristina.net garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul elenacristina.net și nu îi conferă acestuia dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al elenacristina.net, sub incidența Legii nr.8/1996 și a art.42 din Legea 161/2003.

elenacristina.net are dreptul de a folosi conținutul încărcat de contribuitori și să utilizeze drepturile de proprietate intelectuală fără acordul scris al contribuitorului, în orice materiale de marketing sau promovare, transmise în mod electronic către alți utilizatori. Contribuitorii sunt de acord ca deținătorul site-ului elenacristina.net să utilizeze conținutul în scopurile precizate anterior, fără nici o obligație morală sau financiară.

Conținutul încărcat pe elenacristina.net este atribuit contului fiecărui contribuitor. Contribuitorul are dreptul de a modifica sau de a șterge conținutul încărcat, fără a primi acordul în prealabil din partea deținătorului site-ului. Conținutul încărcat de contribuitor se va regăsi în contul de utilizator creat pe elenacristina.net la data înregistrării. Pe paginile publice ale site-ului elenacristina.net, în dreptul conținutul încărcat de contribuitori va fi menționat numele de utilizator.

Conținutul încărcat de contribuitori va fi publicat pe elenacristina.net după aprobarea de către deținătorul site-ului. Aprobarea se face în termen de 12-72 ore de la încărcarea conținutului. elenacristina.net își rezervă dreptul de a nu aproba publicarea conținutului care nu respectă termenii și condițiile precizate sau în cazul descoperirii încălcării drepturilor de autor.

În cazul în care o persoană fizică sau juridică constată că i-au fost încălcate drepturile de autor de către unul dintre contribuitorii site-ului elenacristina.net, aceasta va informa în mod electronic deținătorul site-ului elenacristina.net, la adresa de e-mail sturzucristina@outlook.com, atașând electronic documentele ori sursele online care atestă această situație. În cazul în care se constată că sesizarea este întemeiată, deținătorul elenacristina.net va șterge conținutul cu pricina de pe site-ul elenacristina.net și va bloca accesul pe site utilizatorului care a încălcat drepturile de autor, fără a avea obligația de a notifica în prealabil utilizatorul.

elenacristina.net are dreptul de a edita conținutul contribuitorilor în cazul în care se constată greșeli gramaticale sau greșeli de formatare sau în cazul în care modalitatea de exprimare este considerată ambiguă și dificil de înțeles de către ceilalți utilizatori.

Pe site-ul elenacristina.net, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și a parolei personale. elenacristina.net nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuale probleme survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale. elenacristina.net se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu contribuitorii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, concursurilor organizate de elenacristina.net sau de parteneri.

RATING & REVIEW

elenacristina.net nu garantează acuratețea conținutului încărcat de contribuitori. Toate rating-urile și review-urile sunt acordate de către vizitatorii site-ului iar elenacristina.net nu poate fi făcută răspunzătoare de calificativele sau recenziile primite. În cazul în care un contribuitor sesizează comentarii negative repetate care conțin insulte sau injurii ori critici agresive, care nu sunt de natură constructivă, acesta are dreptul de a informa deținătorul site-ului elenacristina.net pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea acestor situații.

Deținătorul elenacristina.net are dreptul de a șterge review-uri sau comentarii care conțin greșeli gramaticale, injurii, comentarii negative ori agresive care nu au natură constructivă și pot influența emoțional utilizatorii site-ului, cometarii considerate irelevante sau nepotrivite sau spam. Deținătorul site-ului are dreptul de a șterge aceste comentarii și review-uri fără notificarea în prealabil a utilizatorului și de a restricționa accestul utilizatorului pe elenacristina.net.

SERVICII OFERITE

ARTICOLE

elenacristina.net pune la dispoziția vizitatorilor conținut care vizează comportamente și atitudini ce își propun creșterea nivelului cunoașterii de sine, cristalizarea identității, dezvoltare de talente, dezvoltarea unui potențial perceput, construirea capitalului uman, creșterea angajării/disponibilității, împlinirea aspirațiilor, precum și articole referitoare la dezvoltarea interpersonală prin exerciții, metode, programe, instrumente, tehnici și sisteme de evaluare în dezvoltarea personală, încărcat de contribuitorii site-ului elenacristina.net. Conținutul încărcat este afișat în funcție de anumite criterii de selecție regăsite în etichete.
elenacristina.net mai pune la dispoziția vizitatorilor și conținut wellness și recomandări de îmbunătățirea relațiilor.
elenacristina.net afișează public articole încărcate de contribuitori și nu poate fi făcută răspunzătoare de eventualele erori produse de către conținutul încărcat.

TABERE, SEMINARII, CONCURSURI

elenacristina.net pune la dispoziția vizitatorilor (înregistrați sau neînregistrați) informații despre seminarii, tabere, concursurile (numite în continuare evenimente) organizate de elenacristina.net sau de parteneri. În materialele informative publicate pe elenacristina.net, utilizatorii înregistrați sau neînregistrați sunt informați asupra mecanismului de participare: care sunt criteriile de eligibilitate pentru înscriere, care sunt taxele de participare sau premiile ce pot fi câștigate, care sunt etapele care trebuie parcurse pentru înregistrare, care sunt datele la care se publică câștigătorii precum și alte date suplimentare, dacă este cazul.

În cazul în care seminariile, taberele sau concursurile publicate sunt organizate de parteneri, elenacristina.net nu este răspunzătoare pentru mecanismul evenimentului, criteriile de eligibilitate, condițiile de participare, taxe sau acordarea premiilor. Întreaga responsabilitate pentru organizare este asumată de Partenerul care a organizat evenimentul.

elenacristina.net nu garantează că informațiile referitoare la descrierea evenimentelor organizate de parteneri sunt corecte, complete, de încredere, actualizate sau fără erori.

RESPONSABILITĂȚI ȘI OBLIGAȚII

elenacristina.net nu poate fi făcut răspunzător de calitatea evenimentelor sau a premiilor oferite la evenimentele organizate de parteneri. Responsabilitatea este în totalitate a partenerilor elenacristina.net care le-au organizat.

elenacristina.net nu este răspunzător pentru schimbările de conținut sau mecanism ale evenimentelor expuse pe site-ul elenacristina.net. Responsabilitatea este în totalitate a partenerilor elenacristina.net care le-au organizat.

elenacristina.net poate furniza legături directe către alte site-uri web ale unor terți. elenacristina.net nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube ale utilizatorilor survenite în urma accesării link-urilor puse la dispoziție pe site-ul elenacristina.net. Prin utilizarea legăturilor directe către alte site-uri, la părăsirea site-ului elenacristina.net, utilizatorul va fi supus termenilor și condițiilor aplicabile pe respectivele site-uri.

elenacristina.net nu garantează și nu este răspunzător în cazul în care conținutul unui eveniment nu corespunde cu descrierea acestora din mecanismul evenimentului. Orice reclamație privind aceste aspecte se va face către partenerii elenacristina.net care au organizat evenimentul.

LITIGII

Prin folosirea site-ului elenacristina.net utilizatorul se declară de acord cu “Termenii și condițiile de utilizare” de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și elenacristina.net sau partenerii noștri se va rezolva pe cale amiabilă în termen de 20 zile lucrătoare. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat de instanță conform rigorilor legii.

DISPOZIȚII FINALE

elenacristina.net își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului elenacristina.net, a structurii acestuia, a conținutului acestuia, a informațiilor cuprinse în acesta, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul, fără o notificare prealabilă.

În sprijinul informării corecte ale vizitatorilor, elenacristina.net poate conține link-uri către alte site-uri a căror funcționalitate și valabilitate nu o putem verifica continuu și pentru care elenacristina.net nu își asumă nici o răspundere.