Oana

Am pășit cu mare încredere în cea de a doua tabără organizată pentru noi. Având experiența anului trecut, în care pe nesimțite s-au atins de mine răspunsuri și clarificări ce au primit în dar schimbări mari în viața mea (curajul de a urca pe scenă și a-mi împlini visele, mutarea într-un loc de  muncă mai potrivit, începerea unui drum în psihoterapie ce părea de neatins și alte lucruri mici și mari) am așteptat cu nerăbdare o nouă sesiune.

De data aceasta însă, s-au găsit răspunsuri la întrebări ce nu aveau curajul să iasă la suprafață.

Feminitatea mea era ușor acoperită de o negură și o teamă adâncă. I-am dat voie, cu ajutorul activităților și a curajului de a mă afișa, să fie. S-a simțit bine, întreagă, curată.

Mersul din aproape în aproape al sesiunilor descoperea, întregea, încuraja.

Am văzut firescul, naturalul și m-am scuturat de vechi preconcepții care mă țintuiau pe loc. Grupul, personajele biblice, puterea lor, duhul locului și prezența vie a doamnei Cristina au făcut 3 zile cât 3 săptămâni și încă 3 ani cât să ne hrănim tulpina și să lăsăm bobocii să iasă la vremea potrivită.

Mă bucur să mă simt femeie, să fiu fiica lui Dumnezeu, să știu că sunt firești multele mele întrebări nefirești și să mă bucur că trăiesc, atât cât trăiesc.

Vă mulțumesc și vă prețuiesc!