Seminar: Relații cu sens

M-am căsătorit toamna. În fiecare an folosesc aniversarea noastră ca prilej pentru a evalua apropierea față de scopul meu pentru căsnicie: acela de a avea o relație extraordinară, o relație cu sens, în care am folosit obstacolele doar ca trepte ce mă duc mai aproape de Țelul meu, în care m-am bucurat de binecuvântări și am învățat să iubesc mai mult. În care mă întreb cum e să fii căsătorit cu mine și dacă sunt soția care îmi doresc și mi-ar plăcea să fiu. În această toamnă, te invit la împreună cercetare. Îți voi împărtăși grila pe care o folosesc și eu pentru urmărirea acestui scop. Te aștept cu drag.

Poți veni și dacă nu ești acum într-o relație. Vei afla despre o realitate la care poate nu te-ai gândit și care a contribuit la desfacerea relațiilor anterioare, dar va avea un aport la formarea și consolidarea viitoarei relații.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, între orele 10.00-13.00. Pentru rezolvarea detaliilor administrative, accesul în cabinet va fi la 9.45.

Facilitator: Cristina Sturzu, Consilier pentru dezvoltare personală individuală, de cuplu și familie

Contribuție: 150 lei/persoană la seminar sau prin virament în avans în contul: Sturzu Elena Cristina Pfa, IBAN cont: RO16RNCB0178165174800001, in RON, Banca Comerciala Romana S.A., Cod SWIFT:RNCBROBU
Dacă vei aduce un/o prieten/-ă, partener de cuplu contribuția va fi 125 lei pentru fiecare dintre voi.

Locația: Bld. Carol I, nr. 4, Et. 1, cam 110

Înscrieri: mesaj privat pe Facebook sau la telefon/whatsapp 0723689345.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s