Chemare și sens

Luna mai a acestui an vine cu o nouă chemare pentru viața mea. O nouă schimbare majoră la care a trebuit să dau un răspuns, asumându-mi o nouă direcție. Dacă ar fi să desenez un drum al vieții mele, 1 mai 2023 a adus o nouă răscruce în care, împreună cu soțul meu, am ales să nu mai mergem înainte, după cum ducea bulevardul vieții noastre, ci am virat un pic.

Cred că am schimbarea în hartă, mă sperie marile mutări, dar mai tare mă sperie stagnarea.

S-a potrivit bine că în ultima vreme am avut solicitări pentru a ține un seminar pe o temă care apare inevitabil la toate seminariile, dar pentru că de obicei este vorba despre alte subiecte tot amân spunând că „voi face un seminar pe tema asta”. Și iată că și schimbarea aceasta, pentru că este vorba despre o chemare, mi-a dat imboldul. Să țin seminarul despre chemare și sens. Și despre viziune. Despre urmarea și cultivarea viziunii.

Chemarea. Sensul. Viziunea. Sunt subiecte care mă pasionează cred dintotdeauna, dar la începutul anilor 2000 întrebările cu privire la ele m-au bulversat de-a dreptul. Atunci a trebuit să înțeleg moartea unui om apropiat, cumnatul meu, care s-a dus dincolo, lăsând în urmă o soție de nici 30 de ani și patru copii – unul pe care nu a apucat să-l cunoască, fiind în pântecele mamei, iar cel mai mare, mai mic de 6 ani.

De atunci, am auzit chemări și chemări. Chemări la reconversie profesională, chemări la mutat, chemări la plecat peste graniță… Chemări la a fi soție, la a fi mamă, iar de un an la a fi bunică. Chemări la studiu, la cercetare. Chemări la a ajuta oamenii, fiindu-le alături pe cale.

Și acum chemarea de a ține acest seminar

În serile de 16 și 17, de la orele 18.00 la 21.00.

În cele două sesiuni ale seminarului vom aborda tema viziunii; vom vorbi despre chemare și despre sens; care este diferența dintre chemare și talent. Eu sunt un om obișnuit; chiar am o chemare? Cum mă asigur că mă angajez în împlinirea ei? Ce fac să o urmez și cum evit deturnările. Vom lucra, ca de obicei, într-un grup mic de cel mult 12 persoane.

Contribuție: 375 lei

Locația: Iași, Bld. Carol I, nr. 4, et 1, cam 108

Pentru înscrieri, aștept un mesaj privat pe Facebook sau la telefon 0723689345.

Datele pentru contract și factură (în situația plății prin transfer bancar):

– numele și prenumele, așa cum sunt scrise în CI;

– CI seria… numărul… CNP…, eliberat de… la data…

– adresa : localitatea… strada… nr. …. bl… apt…

– CIF / CUI și adresa firmei, dacă plătești prin firmă sau PFA

Cont:

Nume: CIP Sturzu L. Elena-Cristina, CIF: 44523044

IBAN cont:

RO62RZBR0000060022784383, in RON

RO35RZBR0000060022784384, in EURO

Raiffeisen BANK

***

Si pentru ca seminarul s-a încheiat, iată câteva opinii de la participanți:

În căutarea sinelui și a sensului am întâlnit psihoterapeuți care aprobau clătinând ușor din cap, după care aplicau diferite metode sau tehnici lipsite de substanța, iar în urma întâlnirii rămânea un gol. Aici am găsit o adevărată sursă a bucuriei care mi-a liniștit apele învolburate! La câteva zile de la seminar încă am inima plină de recunoștință și sens! (Alina)

Uneori propriile noastre gânduri ne sabotează, fie că vorbim de frică sau de deznădejde și alte asemenea, și nu ne dau voie să privim realitatea așa cum este de fapt. Iar pentru asemenea lucruri avem oameni minunați dispuși să fie prezenți în prezentul nostru.

Dna psihoterapeut Cristina Sturzu este exact omul lângă care ai vrea să petreci timp din viața ta, având încredințarea că toate au un sens. (Cristina)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s